Jack Russell Handboek Review (2022)

Jack Russel Handboek Review: We kijken naar de inhoud van het boek, de ervaringen van klanten en geven je een duidelijke conclusie. Zo weet je of dit boek voor jou geschikt is!

Heb je een Jack Russell, of wil je er graag een nemen, en ben je op zoek naar een compleet handboek over de Jack Russell?

Het complete handboek voor de Jack Russell geeft je een volledige handleiding voor het opvoeden en het op de juiste manier trainen van je hond.

Wat is het Jack Russell Handboek

Het complete handboek voor de Jack Russell is een e-book waarin je alles leest over het gedrag, opvoeding en training van een Jack Russell. Met de informatie uit dit boek kun je je eigen hond goed opvoeden, en zorgen voor zo min mogelijk probleemgedrag.

Je leert de basisprincipes van dit ras, waar je rekening mee moet houden en simpele technieken die je leven en het leven van je Jack Russell een stuk gemakkelijker maken.

Dit e-book is er voor jou als hondenliefhebber en baasje. Alle vragen en problemen die je vroeger had met je hond zullen worden behandeld in dit boek, zodat je precies weet wat je Jack Russell bedoelt en wilt. Zo is je hond gelukkiger en ben jij dat ook!

Wie is Jan Kramer?

Jan Kramer, een pseudoniem (hier vertellen we straks meer over), is de schrijver van dit e-book.

Op zijn website vermeldt hij 35 jaar ervaring te hebben met het trainen, opvoeden en verzorgen van Jack Russells.

Via zijn oom kwam hij in aanraking met dit ras, en sindsdien is hij een grote fan.

Is Jan Kamer betrouwbaar?

Jan Kramer is een pseudoniem, want ik kan namelijk niets van hem terugvinden op het internet. Iets wat niet erg positief is voor het vertrouwen voor consumenten als jij. Daarom hebben we verder gekeken.

Onderaan de pagina op de website staat het bedrijf ‘Blue Sky Marketing’. Dit bedrijf zijn we al eerder tegengekomen tijdens onze reviews van boeken over Labradors en Labradoodles.

Het bedrijf is dus gespecialiseerd in informatie over allerlei hondenrassen.

Dit bedrijf is trouwens niet verzonnen. Het KvK-nummer komt overeen met de inschrijving in het handelsregister, dus dit klopt allemaal.

Jack russell facebook pagina

Op Facebook is er een gelijknamige pagina, die overeenkomt met de website. Hier praten Jack Russell bezitters over hun honden. Deze pagina heeft meer dan 2600 vind-ik-leuks, dus dat is positief. De beheerder post bijna dagelijks berichten, die met veel likes en reacties worden ontvangen.

Als laatste kijken we naar de ervaringen van anderen met het boek. Deze staat op de website, en je kunt ze hier lezen:

Jack Russell Handboek gebruikers ervaringen

Inhoud van het Jack Russell Handboek

Nadat je het boek hebt besteld, krijg je een mailtje met een download naar het pdf-bestand. Je kunt dan direct beginnen met lezen.

In de 192 pagina’s lees je over de volgende onderwerpen:

  • De Jack Russell en zijn geschiedenis
  • De aankoop van een Jack Russell: Over fokkers en meer.
  • Je puppy mee naar huis nemen
  • Opvoeding en training
  • Leven met een Jack Russell
  • Sport en Show
  • De gouden jaren
  • Veelgestelde vragen over Jack Russells

Bonussen

Je krijgt tijdelijk 5 gratis bonussen bij je aankoop van het Jack Russell Handboek.

Bonus 1: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je Puppy (Waarde € 9,95,-)

Succesvolle tips voor de verzorging en training van je Puppy

Bonus 2: Baas over je eigen Jack Russell (Waarde € 9,95,-)

jack russell vriend

Een goed e-book waarin je in stappen leert om probleemgedrag bij je Jack Russell te begrijpen en op te lossen.

Bonus 3: Hondentraining geheimen (Waarde € 9,95,-)

Honden training geheimen

De beste tips die ook professionele hondentrainers gebruiken.

Bonus 4: 8 simpele technieken om je hond te leren komen op commando (Waarde € 9,95,-)

simpele manier hond leren

Bonus 5: Levenslang updates

Als het e-book wordt aangevuld met nieuwe informatie, of zelfs helemaal wordt vernieuwd, krijg jij deze automatisch toegestuurd. Je hoeft dan niets extra’s te betalen.

Is er garantie op Jack Russell Handboek?

Dit product bevat een mooie garantie. Je hebt namelijk 60 dagen de tijd om het boek uit te proberen, en de technieken in de praktijk te brengen.

Is het niet wat je verwacht had en ben je ontevreden? Je kunt dan een mailtje sturen naar jan@jackrussellvriend.nl, waarna je je geld terug krijgt. Je mag het boek en de bonussen houden, en er worden geen lastige vragen gesteld.

Een sterke garantie dus.

De voordelen van dit Jack Russell Handboek

Het boek en alle bonussen geven je een hoop informatie over de training, opvoeding en verzorging van je hond. Daarom kijken we naar de voordelen die deze aankoop je gaan brengen.

In de e-books leer je onder andere:

 Waarom Jack Russell opspringen en wat je er aan kunt doen.
 Hoe je je hond op de goede manier traint.
 Alles over de juiste opvoeding.
 Je hond zonder zorgen alleen thuis laten.
 Dingen die je Jack Russell niet mag eten (een belangrijke, veel mensen doen dit toch).
 Probleemgedrag vroegtijdig herkennen en oplossen.
 De volledige handleiding om je Jack Russell op de beste manier te verzorgen, trainen en op te voeden.

De nadelen

 Geen fysiek boek wat je in de kast kunt zetten

 De grote hoeveelheid tekst kan het soms wat langdradig maken.

Onze mening en conclusie

Naar onze mening is dit een zeer goed boek met doelgerichte informatie. Door de grote hoeveelheid aan informatie kan het lijken op de Wikipediapagina van de jack russell, maar dit is het niet.

Het is informatie waar je daadwerkelijk iets mee kunt. Elk hoofdstuk leert je wel iets wat je kunt gebruiken in de praktijk. De variatie aan informatie en ideeën maken het toch een nuttig handboek voor elke Jack Russell bezitter.

Conclusie: Een goed informatief boek voor iedereen die een Jack Russell heeft of hier meer over wilt weten. Beoordeling: 4 uit 5.

Is dit boek geschikt voor jou en je Jack Russell?

Voor hondenboeken als deze is het belangrijkste om jezelf open te stellen voor de tips en technieken die je krijgt.

Je hoeft niet elke tip toe te passen, maar je moet er zeker voor open staan om nieuwe dingen uit te proberen en je huidige overtuigingen deels aan de kant te zetten.

De schrijver van dit boek heeft veel ervaring met Jack Russells en geeft je dus graag praktische tips om toe te passen bij je eigen hond.

Als je hiervoor open staat is het boek geschikt voor jou en ga je er veel plezier aan beleven!

De prijs van het boek / niet goed geld terug garantie

Voor het Complete handboek voor de Jack Russell betaal je eenmalig 37 euro. Je ontvangt dan het e-book zelf, plus de 5 gratis bonussen.

Deze prijs vind ik erg schappelijk, en zeker de moeite waard. Voor deze prijs heb je in een klap alle informatie over de Jack Russell. Je kunt het natuurlijk zelf allemaal gaan opzoeken, maar wie zegt dat deze informatie klopt? Daarnaast ben je waarschijnlijk maanden bezig.

Nu ben je een paar muisklikken verwijderd van het op de juiste manier opvoeden, trainen en verzorgen van je Jack Russell. Jij wordt er dus ook gelukkiger van!

Als je nog twijfelt: Je kunt altijd nog gebruik van maken van de 60 dagen niet goed geld terug garantie. Zo kun je zonder risico beginnen met lezen, en ontdekken of dit iets voor je is.

Conclusie: Hoe het Jack Russell Handboek kopen?

Wil je net als vele andere Jack Russell liefhebbers alles te weten komen over dit ras, zodat je op de juiste manier gaat trainen, , opvoeden en verzorgen?

Start dan nu met het Jack Russell Handboek. Via de onderstaande kortingsknop ga je naar de pagina waarop je het boek + alle bonussen voor slechts 37 euro kunt krijgen.

Jack Russell Handboek

Direct naar de geheime kortingspagina (61% korting)

Plaats een reactie