Puppyren: 15x de beste van 2022

Het in huis nemen van een puppy – hier komt de nodige verantwoordelijkheid bij kijken. Naast verantwoordelijkheid, zal je je als baasje ook moeten voorbereiden hierop. De beste voorbereiding doe je met het in huis halen van een aantal benodigdheden.

Dit zijn niet alleen de standaard benodigdheden, zoals voer, speeltjes en een hondenmand. Deze liggen tenslotte voor de hand. Daarbij wil je dat je puppy niks tekort komt. Omdat de meeste puppy’s een spring-in-’t-veld zijn en je je handen hier aan vol hebt, kan het gebruik van een puppyren een zeer goede oplossing zijn.

Zowel jij als je puppy kunnen even jullie eigen gang gaan. Om de beste puppyren te kunnen kiezen, vind je in dit blogbericht een met zorg samengestelde top 5. Hierin vind je de beste puppyrennen die er zijn. Hier moet vast iets voor je tussen staan.

Mijn top 5 puppyrennen

In dit blogbericht bekijken we de 5 beste puppyrennen van 2022. Wanneer je je hierin gaat verdiepen, komt duidelijk naar voren hoeveel soorten en maten er zijn. Hier wordt  de keuze niet makkelijker op.

Om jou hierbij te kunnen helpen, hebben wij een top 5 samengesteld met daarin de beste puppyrennen van dit moment. Deze worden niet alleen beoordeeld op hoe ze eruit zien. Ook de specificaties worden hierin meegenomen en kritisch onder de loep genomen.

Door deze top 5, ben jij in staat de beste puppyren eruit te kunnen zoeken. Een ren die zowel bij jou als bij jouw puppy in de smaak zal vallen. Grote kans dat hier iets voor jullie tussen zit.

1. Meisterpet Opvouwbare Puppyren – XXL 130 centimeter

Onder het mom van veiligheid en voldoende ruimte, kies je voor de puppyren van het merk Meisterpet. Deze staat dan ook niet voor niks op de eerste plek binnen onze samenstelde top 5.  

De ren is verkrijgbaar in een XXL variant, waardoor deze in totaal 130 centimeter breed is. Hierdoor hebben pups voldoende ruimte om te kunnen ontspannen en te spelen. De ren is daarbij opvouwbaar en kan hiermee makkelijk verplaatst worden. Met het materiaal polyester, is deze zeer licht in gewicht.

Hiermee is verplaatsen nóg makkelijker. Door het polyester is de ren makkelijk schoon te houden. Pups brengen hier de nodige tijd in door, waardoor hygiëne een belangrijk aspect is. Zowel de zijkanten als de bodem zijn van polyester gemaakt.

Daarnaast is de ren niet alleen hygiënisch, maar ook veilig in gebruik – geen scherpe randjes waar pups zich aan kunnen bezeren. Alle specificaties bij elkaar maken de Meisterpet puppyren een goede koop.

2. MaxxPet Puppyren

Sterke honden vragen of robuuster materiaal. Voor de wat grotere en sterkere pups, raden wij jou de puppyren van MaxxPet aan. Door de 60 centimeter hoogte hebben de meeste honden voldoende ruimte.

De ren is eenvoudig op te bouwen door middel van de stangverbindingen. Door deze verbindingen kan de ren in meerdere vormen worden geplaatst. Niet alleen in een vierkant, maar ook in een rechthoekige vorm. Ook voor pups kan wat afwisseling geen kwaad.

Het materiaal van de ren is in totaal 1,5 centimeter dik. Dit biedt de nodige veiligheid en stevigheid. Doordat de deur van de ren dubbel beveiligd is, is deze niet makkelijk open te breken. Zeker voor de kleine weglopertjes is dit ideaal.

Een ren wordt  tenslotte gebruikt voor de veiligheid. Met MaxxPet, ben je verzekerd van deze veiligheid. Met name door de gebruiksvriendelijkheid, kan de ren na gebruik opgevouwen en opgeborgen worden. Een nadeel is echter wel dat deze niet geschikt is voor buitengebruik. Dit is iets om rekening mee te houden.

3. Lowander Puppyren

Voor de allerkleinste is de ren van Lowander een zeer geschikte keus. Het handige is dat deze niet alleen geschikt is voor pups. Ook jonge katjes kunnen hier prima hun weg in vinden.

Zo simpel als de ren eruit ziet, zo simpel is deze ook op te bouwen. Daarbij kan je zelf de afmetingen bepalen en afzetten. Zo is de puppyren geschikt voor iedere ruimte. Grootte speelt hier geen rol meer bij. Hierdoor kan zowel een groot als klein deel worden afgezet.

De ren beschikt over een makkelijk kliksysteem, waardoor de opbouw binnen enkele minuten gedaan is. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de opbouw. Met de bijgeleverde montagehamer wordt dit al helemaal een fluitje van een cent. De schermen zijn wit van kleur en doorzichtig.

Contact met je pup blijft hierdoor gewoon mogelijk. Is jouw pup uitgeroeid tot een volwassen viervoeter? Ook dan komt de ren van pas. Ook voor knaagdieren is deze goed te gebruiken.

4. Tectake Puppyren – Opvouwbaar

Eerlijk is eerlijk: de puppyren van Tectake is een kleurrijke verschijning. Mocht je van de kleur roze houden, dan is deze ren de beste keus voor jou (ook in andere kleuren verkrijgbaar). Tenminste, als jouw trouwe viervoeter klein van stuk is. Voor hondenrassen als de Chihuahua is deze ideaal; met name omdat de ren opvouwbaar en compact is.

Na het opvouwen, kan deze meegenomen worden in de bijhorende draagtas. Deze draagtas krijg je meegeleverd bij jouw geplaatste bestelling. Omdat de puppyren van Tectake zowel binnen als buiten bruikbaar is, is deze vrijwel over te gebruiken. Dit maakt het ook een ideaal product om mee te nemen op vakantie.

Zonder zorgen kan je je hond even alleen laten. Door het zachte materiaal, is het een comfortabel verblijf voor jouw hond. Al met al is het een zeer aan te raden koop.

5. Puppyren Adori

Onder de hondenproducten is Adori een zeer bekend merk. Logisch dus dat deze niet mag ontbreken binnen deze top 5. Want ook deze puppyren is het overwegen hoe dan ook waard. De afmeting van de ren is 61 × 61 centimeter. Hierdoor creëert de puppyren voldoende ruimte. Ruimte om te kunnen spelen, maar ook om te kunnen relaxen.

De ren is geschikt voor zowel de kleine als voor de grote hondenrassen. Hiermee ben je verzekerd van een langer gebruik. Het materiaal is niet alleen veilig, maar ook stevig. Hierbij is speciaal rekening gehouden met de wat sterkere honden. Deze zullen er dus niet makkelijk uit kunnen breken. Voor jou als baasje is dat natuurlijk geruststellend.

Het gebruik van de ren is zeel veelzijdig. Deze kan zowel binnens- als buitenshuis worden ingezet. Zo kan jouw pup overal bij zijn. Na gebruik kan de puppyren opgevouwen en worden meegedragen aan het handige handvat. Bouw de ren op in verschillende vormen.

Wat is een puppyren precies?

Uit de bovenstaande top 5 is duidelijk gebleken, wat een puppyren is en hoe je deze dient te gebruiken. Een ren wordt  nog wel eens vergeleken met een hondenbench. Niet gek, aangezien deze redelijk hetzelfde uitzien. Toch verschillende deze twee van elkaar. Heb je nog geen idee wat een puppyren is, ondanks de bovenstaande top 5? Dat is niet erg.

Zoals je eerder in dit blogbericht hebt kunnen lezen, zijn puppy’s spring-in-’t-veld. Ze bruisen van de energie – afgezien van de powernaps tussendoor. Omdat puppy’s nog erg jong zijn, verkennen ze graag de wereld – alles is interessant. Dit kan voor de nodige problemen zorgen, bijvoorbeeld weglopen of slopen. Je hebt tenslotte geen ogen in je rug.

Om dit te kunnen voorkomen, kan je een puppyren aanschaffen. Deze zijn speciaal afgesteld op jonge hondjes. Dit zijn een soort tijdelijke speelplekken en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit is zodat de pup niet per ongeluk kan weglopen of iets gaat slopen wat heel zou moeten blijven Op deze manier kun jij je gang gaan of even van huis, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw kleine vriendje.

Daarnaast zijn er meerdere redenen om deze aan te schaffen. Bijvoorbeeld voor een nestje met pups of wanneer je bezoek over de vloer krijgt.

Waarom heb je een puppyren nodig?

Een puppyren wordt  niet voor niks aangeschaft. Het is geen vereiste om aan te schaffen. Deze beslissing maak je nog altijd zelf. Dat je je niet verplicht hoeft te voelen, hoeft niet te betekenen dat het een onnodige aanschaf is. Een puppyren zou je om een aantal redenen kunnen aanschaffen.

Hoe graag je ook bij je pup in de buurt wil zijn; dit is niet de hele dag mogelijk. De dagelijkse bezigheden kunnen niet altijd aan de kant geschoven worden. Werk, boodschappen en het huishouden. Hoe gezellig het ook is om een pup in huis te hebben, in sommige situaties is dit niet praktisch. 

Wanneer je het huis verlaat bijvoorbeeld, kan je niet altijd van een pup op aan. Omdat ze nog veel moeten leren, kunnen ze verschillende dingen proberen te pakken: meubels, schoenen of andere spullen. Je bent er niet bij en dus heb je er geen oog op. Om dit te kunnen voorkomen, kan je gebruikmaken van een puppyren. Je kunt het huis rustig verlaten, zonder hier bang voor te zijn.

Daarnaast zijn er meerdere momenten waarop deze van pas komt. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, bij het ontvangen van visite of simpelweg als rustpuntje. Een plekje waar de pup kan ont prikkelen en kan bijkomen van alle indrukken. Doordat een ren makkelijk verplaatst kan worden, is er altijd wel een geschikte ruimte hiervoor.

Waar let je op bij de aanschaf hiervan?

Uiteindelijk is het zaak dat je als baasje de beste puppyren is. Eentje die geschikt is voor jouw puppy en waar jij mee uit de voeten kunt. De keus maken is niet altijd gemakkelijk. Dat kunnen we goed begrijpen. De bovenstaande top 5 moet dit wat gemakkelijker voor je maken.

Voordat je een ren gaat aanschaffen, let je op een aantal punten. Dit doe je om een miskoop te voorkomen. Daarnaast wil je het beste voor jouw kleine vriendje. Waar je op let bij de aanschaf van een puppyren? Ook hiervan hebben we een overzicht gemaakt. Houd je deze punten in acht? Dan kan het bijna niet meer misgaan.

Prijs

Om een goede puppyren aan te kunnen schaffen, spreek je als het ware een prijsklasse met jezelf af. Zoeken in de juiste prijsklasse maakt de zoektocht makkelijker – met name voor jezelf. Hierdoor weet je namelijk waar je precies naar op zoek bent.

Aan iedere puppyren zit een prijskaartje verbonden; de één wat hoger dan de ander. Hoe groter de ren, hoe groter het prijskaartje. Het is maar net wat jouw budget is en waar jouw hond behoefte aan heeft.

Grootte

Een puppyren kan je beter te groot aanschaffen. Koop je deze echter te klein? Dan heeft een pup maar weinig bewegingsruimte. Dit is alles behalve prettig. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de afmetingen van de ren en met de grootte van de hond zelf.

Materiaal

Het is niet de bedoeling dat een pup zich bezeert. Helaas kan dit snel gebeuren. Pups ontdekken tenslotte graag de wereld. Dit kan op een vrij lompe manier gaan.

Ga je een puppyren aanschaffen? Houd rekening met het materiaal. Ben je niet helemaal gerust op metaal? Kies dan voor polyester. Zo weet je zeker dat er geen nare situaties ontstaan. Deze kan je in de bovenstaande top 5 vinden. 

Opvouwbaar

Ga je graag op vakantie of breng je de dagen buitenshuis door? Een opvouwbare puppyren is hierbij natuurlijk ideaal. Deze kan je makkelijk verplaatsen en met je meedragen. Zeker tijdens de warme zomermaanden, is een opvouwbare puppyren een duidelijke meerwaarde. Zo ben je namelijk nooit plaatsgebonden.

Op deze manier heeft jouw pup altijd een veilig plekje om in door te brengen. Dit brengt ook voor jou de nodige geruststelling. Zo hoef je je pup nooit ergens aan te lijnen, maar kan hij lekker vrij bewegen.

Conclusie – Kies de beste puppyren van 2022

Aan het einde van dit blogbericht ben je helemaal op de hoogte gebracht over de puppyren. Zo heb je kunnen lezen welke de beste is van 2022. Deze heb je kunnen vinden aan de hand van onze uitgebreide top 5. Hierin vind je de specificaties en de voordelen. Hiermee wordt de keus wat makkelijker voor je gemaakt.

Naast de top 5, heeft het blogbericht je nog meer verteld. Zo weet je wat een puppyren precies is, waarom je deze aanschaft en waar je op moet letten. Ga jij een puppyren aanschaffen voor jouw kleine maatje? Je weet nu precies hoe je het kunt gaan aanpakken.

Plaats een reactie